Συχνές ερωτήσεις

Διάφορες ερωτήσεις που μπορούν να σας φανούν χρήσιμες

Διαδικασία συμμετοχής

Ερωτήσεις στο πως να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Πως δημιουργώ λογαριασμό;

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό χρήστη είτε χρησιμοποιώντας τα στοιχεία σας από το Facebook είτε συμπληρώνοντας τα βασικά σας στοιχεία στην έτοιμη φόρμα του site.

Πως παίρνω μέρος στο διαγωνισμό;

Πατώντας πάνω στο κουμπί πάρε μέρος στο διαγωνισμό σας ανοίγει αυτόματα η ασφαλής διαδικτυακή πλατφόρμα της τράπεζας και συμπληρώνοντας τα στοιχεία της κάρτας σας λαμβάνετε αυτόματα μέρος στο διαγωνισμό πληρώνοντας για τη συμμετοχή σας μόνο 1,5€ τελικό ποσό χρέωσης! Το ποσό αυτό το παίρνετε πίσω με τη μορφή κουπονιού έκπτωσης για αγορές από τον συνεργάτη μας και υποστηρικτή του κάθε διαγωνισμού!

Πως παίρνω το δώρο αν κερδίσω;

Το μεγάλο δώρο το παραλαμβάνει ο νικητής εντός πέντε εργάσιμων ημερών στο χώρο του εντελώς δωρεάν! Ο μεγάλος νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά με το πέρας του διαγωνισμού για τις λεπτομέρειες παραλαβής του δώρου του.

Γίνεται να πάρω δωρεάν συμμετοχή για έναν διαγωνισμό;

Ναι! Έχετε τρεις διαφορετικούς τρόπους! Πρώτον στείλτε μας σε μήνυμα τον φίλο σας που συστήσατε και πήρε μέρος στο διαγωνισμό και πάρτε μία δωρεάν συμμετοχή!!! Δεύτερον τρία από τα σχόλια χρηστών κάθε εβδομάδα που θα επιλέγονται να μπαίνουν στην αρχική σελίδα του site μας θα λαμβάνουν αυτόματα από μια δωρεάν συμμετοχή για επόμενο διαγωνισμό! Τρίτον ο κάθε συμμετέχοντας κάνοντας κοινοποίηση τη συμμετοχή του στο λογαριασμό του στο Facebook ή στο instagram και αν την κρατήσει για όλη την εβδομάδα που κυλάει ο διαγωνισμός και είναι αυτός ο μεγάλος νικητής θα λάβει αυτόματα 2 συμμετοχές για επόμενους διαγωνισμούς. Αν κρατήσει την κοινοποίηση για 3 ημέρες και είναι ο νικητής θα λάβει αυτόματα 1 συμμετοχή δωρεάν για επόμενο διαγωνισμό.

Κάθε ποτε γίνεται ένας διαγωνισμός;

Νέος διαγωνισμός γίνεται κάθε εβδομάδα, μπορείτε να πάρετε μέρος από τη Δευτέρα έως την Κυριακή το απόγευμα που λήγει ο διαγωνισμός και γίνεται η κλήρωση του μεγάλου δώρου! Μπορεί ένας διαγωνισμός να ακυρωθεί από την εταιρεία εάν αυτή για λειτουργικούς λόγους το κρίνει αναγκαίο. Τότε σε όλους τους ήδη συμμετέχοντες πιστώνεται μια δωρεάν συμμετοχή για να τη χρησιμοποιήσουν στον επόμενο ή όποιο διαγωνισμό επιθυμούν!

Αξιοπιστία και ασφάλεια διαγωνισμού

Ερωτήσεις για την ασφάλεια και την αξιοπιστία του διαγωνισμού.

Είναι αξιόπιστος και ασφαλής ο διαγωνισμός;

Με το πέρας της αντιστροφής μέτρησης ξεκινάει αυτόματα η κλήρωση για το μεγάλο νικητή. Η κλήρωση γίνεται ηλεκτρονικά και μέσα από αυτοματοποιημένο πρόγραμμα βασιζόμενο σε ειδικούς αλγόριθμους βγάζει τυχαία ανάμεσα από τους συμμετέχοντες το μεγάλο νικητή. Φυσικά η κλήρωση διεξάγεται παρουσία του συμβολαιογράφου Κωνσταντίνου Αλεξανδρή ο οποίος εγγυάται και υπογράφει για την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του αποτελέσματος του διαγωνισμού. Η διαδικασία του Διαγωνισμού έχει επίσης τύχει νομικού ελέγχου από τον δικηγόρο Κωνσταντίνο Φλέγκα.

Είναι ασφαλής η πληρωμή μου;

Με το που επιλέξετε πάρε μέρος στο διαγωνισμό σας ανοίγει αυτόματα η ασφαλής πλατφόρμα της εθνικής τράπεζας που μπορείτε με ασφάλεια να κάνετε την πληρωμή του 1,5 ευρώ συμπληρώνοντας τα στοιχεία οποιασδήποτε κάρτας. Έπειτα σας αποστέλλετε ηλεκτρονικά η απόδειξη συμμετοχής σας καθώς και το κουπόνι έκπτωσης που δικαιούστε! Άρα είναι σαν να παίρνετε πίσω το 1,5 ευρώ που δώσατε!

Τι πιθανότητες έχω να κερδίσω;

Όλοι οι χρήστες μπορούν να πάρουν μια και μόνο συμμετοχή στον εβδομαδιαίο διαγωνισμό. Αυτό σημαίνει αυτόματα πως όλοι οι συμμετέχοντες έχουν ακριβώς τις ίδιες πιθανότητες νίκης! Έτσι ο διαγωνισμός γίνεται αξιοκρατικός και δίκαιος για όλους όσους θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους! Ίσως αυτή είναι η τυχερή σου εβδομάδα!!!

Γίνεται να ακυρώσω τη συμμετοχή μου;

Ο κάθε χρήστης μπορεί εάν επιθυμεί να ακυρώσει τη συμμετοχή του πριν το πέρας του διαγωνισμού και να του πιστωθεί ξανά στο λογαριασμό του το κουπόνι για να το χρησιμοποιήσει σε μελλοντική κλήρωση. Επίσης μπορεί εάν επιθυμεί και είναι αναγκαίο να του επιστραφεί το ποσό συμμετοχής 1,5€ μετά από επικοινωνία με την εταιρεία μας.

Επιχειρήσεις

Ερωτήσεις από τους διαφημιζόμενους

Πως γίνεται να διαφημιστεί η δική μου επιχείρηση;

Εάν επιθυμείτε να διαφημιστεί η επιχείρηση σας για μια εβδομάδα από το site μας παρακαλώ επικοινωνήστε είτε ηλεκτρονικά είτε τηλεφωνικά μαζί μας! Ενημερωθείτε για το πιο πρωτότυπο πλάνο διαφήμισης και αναπτύξτε την επιχείρησή σας αυξάνοντας ραγδαία τους πιθανούς πελάτες σας!

Τι μπορεί να κερδίσει η δική μου επιχείρηση;

Η Οneweek αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την αξιολόγηση της ψηφιακής στρατηγικής της επιχείρησης σας στο Internet, μέσω ολοκληρωμένων υπηρεσιών DigitalMarketing and Advertising. Αναλαμβάνουμε προωθητικές ενέργειες που έχουν ως στόχο να προσελκύσουν κίνηση προς την ιστοσελίδασας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παράλληλα να αυξήσουν την οργανική σας επισκεψιμότητα από τις μηχανές αναζήτησης. Τα πλεονεκτήματα που λαμβάνετε από την πιο διαδραστική και πρωτότυπη διαφημιστική καμπάνια που σας παρέχουμε είναι: βελτίωση του Brand Awareness, αύξηση της επισκεψιμότητας, αύξηση των μετατροπών των επισκεπτών σε πελάτες, αύξηση των πωλήσεων, διαχείριση εταιρικής φήμης. Η επιλογή είναι δική σας!

Γίνεται να διαφημιστώ περισσότερες από μία φορές;

Κάθε πελάτης μας έχει το δικαίωμα να διαφημιστεί όσες φορές επιθυμεί ακόμη και σε συνεχόμενες εβδομάδες,ανάλογα με τον όγκο και την προτεραιότητα των διαφημιζομένων.