Ποιοί είμαστε

Λίγα λόγια για εμάς και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε

Για εσένα χρήστη:

Είμαστε η Oneweek, το πιο πρωτότυπο site με τους μεγαλύτερους διαδικτυακούς διαγωνισμούς δώρων και προώθησης προϊόντων που έχετε επισκεφτεί ποτέ!

Κάθε εβδομάδα, μία μοναδική διαφήμιση, ένας διαγωνισμός για ένα ξεχωριστό δώρο και ένας μεγάλος νικητής!

Οι πιο αξιόπιστοι διαγωνισμοί με τις περισσότερες αλλά και ίσες πιθανότητες νίκης για κάθε συμμετέχοντα!

Ίσως το δώρο αυτής της εβδομάδας να είναι δικό σου!

Για εσένα επιχειρηματία:

Είμαστε η Οneweek , το πιο νεανικό marketingAgency με γνώση, ικανότητες και νέες ιδέες που θα κάνει το brand σας ξεχωριστό.

Με στρατηγικό σχεδιασμό και αίσθημα ευθύνης, δημιουργήσαμε ένα πολύτιμα αποτελεσματικό και πρωτότυπο εργαλείο marketing ώστε να ενισχύσει την εταιρική εικόνα και επικοινωνία της επιχείρησής σας στοχεύοντας στην αύξηση της ηλεκτρονικής επισκεψιμότητας και των δυνητικών πελατών της επιχείρησής σας.

Γενική Φιλοσοφία

Φιλοσοφία της Oneweek είναι ο συνδυασμός της επικοινωνίας με την αποτελεσματικότητα και της δημιουργίας με την έμπνευση, επιδιώκοντας αποτελεσματική προβολή προϊόντων και υπηρεσιών, επενδύει σε μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες της και οι σχέσεις της μαζί τους βασίζεται στον επαγγελματισμό και το ήθος.

Για την Oneweek κύριος γνώμονας λειτουργίας της είναι ο ανθρωποκεντρικός της χαρακτήρας,η δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με το κοινό της με καθημερινή, ειλικρινή επικοινωνία.

Ψάχνουμε διαρκώς καινοτόμους τρόπους και ιδέες για την απόλυτη ικανοποίηση των ακολούθων και πελατών μας!